• Uncategorized

    Pengedar Shaklee Ipoh Perak

    Anda tinggal di Ipoh? Anda mencari produk Shaklee dan tidak tahu dimana boleh dapatkan nya? Anda perlukan segera? Anda ingin produk Shaklee sampai terus kepada anda? Jom Hubungi saya dengan segera. Kenapa Perlu Beli Shaklee Dengan Saya? Berpengalaman bertahun-tahun dalam…

  • Deco

    6 Tips Masuk Rumah Baru Tanpa Buang Masa

    Huh, bila dapat je kunci rumah daripada Developer, mesti blank tak tahu nak buat apa dulu kan. Tak tahu apa yang perlu diutamakan dulu supaya boleh duduk rumah baru tu. Hah, meh zati share apa korang perlu buat…Ini berdasarkan pengalaman…

  • Alfalfa,  Vivix

    Cara Berdetox dengan Selamat untuk Kekal Sihat

    Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin yang diperoleh daripada makanan, persekitaran dan tekanan hidup. Siapa tak stress kan, mesti ramai yang tak tahu stress pun membuatkan badan kita penuh dengan toksin. Apabila dibiarkan berlarutan, melemahkan fungsi badan untuk mengeluarkan…

  • Uncategorized

    Badan lesu tanda anda perlu detox

    Seringkali kita mendengar perkataan DETOX, tapi mungkin ramai yang kurang jelas apakah maksud sebenar DETOX. Detox merupakan proses penyingkiran toksik berlebihan dan mengoptimumkan fungsi organ badan. Melalui detox juga kita dapat melatih diri untuk mengambil makanan yang lebih berkhasiat dan…

  • travel

    Shopping sejuk-sejuk di Genting premium Outlet

    Genting Premium Outlet Pada hari kedua, kami plan nak pergi ke Genting Premium Outlet (GPO). Ni kira macam turun balik la kalau dari hotel. Tapi dah nama pun percutian kan, layan je. Tapi yang bezanya kami tak drive tapi nak…

  • travel

    Review Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands

    Zati nak buat review sikit Hotel Grand Ion Delemen di Genting Highlands. Sebelum ni zati ada share destinasi pertama kami iaitu Genting Strawberry Leisure Farms. Setelah puas bersiar siar di situ, kami teruskan perjalanan ke hotel kami iaitu Grand Ion…

  • Uncategorized

    Tempat Menarik di Genting Highlands

    Sempena Anniversary kami ke-5 pada tahun ni kami plan bercuti di Genting Highland. Teringin nak pergi tempat sejuk sebenarnya tapi tak nak pergi cameron highlands sebab dah pergi anniversary tahun lepas. Maka ke Genting Highlands la kami. Ni kira macam…

  • Uncategorized,  Vivix

    Keringkan Luka Kemalangan dengan Cepat

    Dua hari sebelum raya, ada customer whtsapp. Alkisahnya abang customer ni accident. katanya hancur isi jari kaki sehingga menyebabkan sukar nak berjalan. nak pergi toilet pun susah.luka tak kering. Jadi zati pun suggest kan vivix Shaklee. Apa itu VIVIX? Vivix…

  • Uncategorized

    Resepi Tomyam Abah yang Meletup

    Arwah abah memang penggemar tomyam. Tapi dia bukan je suka makan tomyam tapi dia sangat berusaha untuk belajar macam mana nak buat tomyam yang sedap. Masalahnya dia bukan google je untuk belajar, dia cari sifu tomyam. Siapa sifu tomyam abah?…