• Uncategorized

    Rawatan PCOS dan Kehamilan dengan Dr Hamid Arshat

    Assalamualaikum. InsyaAllah hari ni saya nak sambung treatment apa yang saya lakukan untuk mengatasi masalah PCOS saya. Setelah mendapat rawatan daripada Dr raofah, saya cuba minta pendapat dengan Dr lain pula. Kali ni kami buat appoinment dengan Dr Hamid Arshat.…

  • Uncategorized

    Home tuition di IPOH

    Selain berbisnes Shaklee, saya juga mengajar private tuisyen. Anak anda ada masalah dalam pelajaran? masih tidak boleh score bila tuisyen di pusat tuisyen secara beramai ramai. Saya menyediakan perkhidmatan mengajar secara ‘one to one’ di rumah saya di Meru, Ipoh.…

  • Uncategorized

    TIPS MENGATASI MASALAH PCOS AGAR CEPAT HAMIL

    Saya dan suami sudah berkahwin 6 tahun lebih. Setiap pasangan mesti idamkan anak kan. Macam tu juga la kami. Macam macam usaha kami buat supaya cepat hamil. Pelbagai rawatan dah pergi. Asal orang cakap je tempat tu bagus, pergi. Tradisional,…