• Uncategorized

    Pakej Umrah manakah yang terbaik?

    Setiap umat Islam mesti nak tunaikan umrah atau haji dalam hidup. Jika ada keinginan itu InsyaAllah kita sudah dipanggil menjadi tetamu Allah ke Baitullah Makkah Al Mukarramah. Wang ringgit bukan sebab utama kita dapat menunaikan umrah. Panggilan Allah itu yang…

  • Uncategorized

    Rawatan PCOS dan Kehamilan dengan Dr Hamid Arshat

    Assalamualaikum. InsyaAllah hari ni zati nak sambung share treatment apa yang zati lakukan untuk mengatasi masalah PCOS. Setelah mendapat rawatan daripada Dr raofah, zati cuba minta pendapat dengan Dr lain pula. Kali ni kami buat appoinment dengan Dr Hamid Arshat.…

  • Uncategorized

    Home tuition di IPOH

    Selain berbisnes Shaklee, saya juga mengajar private tuisyen. Anak anda ada masalah dalam pelajaran? masih tidak boleh score bila tuisyen di pusat tuisyen secara beramai ramai. Saya menyediakan perkhidmatan mengajar secara ‘one to one’ di rumah saya di Meru, Ipoh.…

  • Uncategorized

    TIPS MENGATASI MASALAH PCOS AGAR CEPAT HAMIL

    Saya dan suami sudah berkahwin 6 tahun lebih. Setiap pasangan mesti idamkan anak kan. Macam tu juga la kami. Macam macam usaha kami buat supaya cepat hamil. Pelbagai rawatan dah pergi. Asal orang cakap je tempat tu bagus, pergi. Tradisional,…

  • Uncategorized

    Set Penjagaan Muka yang Selamat dan Berkesan

    Perempuan terutamanya, memang sanggup berhabis duit untuk produk kecantikan. Eh, tapi lelaki pun pandai juga ye jaga muka. Tapi betul ke produk kecantikan yang hampa pakai tu dijamin selamat? Ramai yang kononnnya nak cantik tetapi jadi lagi teruk plak selepas…

  • Uncategorized

    Bersalin melalui pembedahan tidak sakit?

    Jika kita mendapat perkhabaran hamil, kebanyakannya akan tersenyum lebar. Tambahan pula, yang menanti sekian lama kehadiran cahaya mata. Tapi apabila cukup tempoh kehamilan, ada perkara yang merisaukan pula, sama ada anak akan lahir secara normal ataupun pembedahan. Kecut perut juga…

  • Uncategorized,  Vivix

    10 Makanan untuk Menyembuhkan Luka Pembedahan

    Pembedahan adalah perkara yang mungkin berlaku dalam hidup anda. Sama ada, anda sendiri menjalani pembedahan atau anda menjaga seseorang selepas pembedahan. Kira-kira 48 juta pembedahan dijalankan setiap tahun dan 72% daripada yang menjalani pembedahan itu berusia sekitar 45 tahun. Pembedahan…

  • Uncategorized

    Makan Soya Punca Kanser? Jom Kenali Jenis-Jenis Soya

    Seringkali kita mendengar orang berkata makan soya menyebabkan cyst, kanser dan macam macam lagi. Sebenarnya, ada beberapa jenis soya di pasaran. Beza Soya Soya Yang Ada Di Pasaran Pelbagai produk soya di pasaran seperti air soya, tauhu, tempe dan sebagainya.…

  • Uncategorized

    Promosi VIVIX Shaklee yang Buat Anda Tersenyum

    Promosi Shaklee kali ini lain macam punya best sangat!!! Antara nya VIVIX SHAKLEE. Vivix ni memang produk paling laris dekat shaklee. Kandungan resveratrol yang tinggi dalam vivix sangat membantu ramai di luar sana hidup lebih sihat. Banyak sangat kelebihan VIVIX…