Alfalfa,  Vivix

Cara Berdetox dengan Selamat untuk Kekal Sihat

Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin yang diperoleh daripada makanan, persekitaran dan tekanan hidup. Siapa tak stress kan, mesti ramai yang tak tahu stress pun membuatkan badan kita penuh dengan toksin. Apabila dibiarkan berlarutan, melemahkan fungsi badan untuk mengeluarkan toksin ini. Lama-kelamaan boleh menyebabkan pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox sangat penting untuk memastikan badan kekal sihat.

Terdapat pelbagai manfaat jika anda berdetox, boleh rujuk post saya sebelum ini untuk mengetahui lebih mendalam kelebihan berdetox.

https://zatiramlee.com/badan-lesu-tanda-anda-perlu-detox/

Tetapi lambakan produk detox di pasaran menyebabkan anda tidak tahu produk mana yang berkesan dan selamat. Jangan risau, Shaklee ada menyediakan plan detok yang berkesan yang dirangka khas oleh pakar.

Set detok shaklee menggunakan beberapa gabungan herba dan nutrien semulajadi bagi membantu proses detoksifikasi semulajadi badan anda.

Jom lihat apakah produk shaklee yang membantu supaya anda lebih sihat dan segar!

Alfalfa Complex

Merupakan sumber kepada pelbagai nutrien. Alfalfa mempunyai akar yang sangat panjang (6m)menjalar masuk ke dalam tanah untuk mencari mineral dan nutrien. Daunnya pula mampu memerangkap cahaya yang banyak melalui klorofil untuk proses fotosintesis. Alfalfa mempunyai pelbagai nutrien seperti kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, bioflavonoids, klorofil dan vitamin.

DTX Complex

Terhasil daripada formulasi yang sangat unik iaitu ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, dandelion, skizandra cinensis, kekunyit, dan artichoke.DTX berfungsi memberi soloing kepada badan dan memastikan fungsi badan berjalan lancar.

Peppermint Ginger Plus

Rangkaian herba semulajadi seperti halia, jintan hitam, pudina, jintan manis yang membantu proses penghadaman anda. Jika badan anda banyak angin, inilah supplement yang terbaik!

Herb Lax

Campuran proprietari yang diadun juga dengan daun sena. Herb lax melancarkan pergerakan di dalam usus dan membaik proses pembuangan semulajadi tubuh anda. Herb lax sangat membant jika anda mengalami sembelit.

Vivix

Cecair merah pekat yang kaya dengan polifenol yang merupakan phytokimia yang berasal daripada tumbuhan membantu menjaga kepentingan sel sel anda. Vivix dihasilkan dari gabungan Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu. Vivix juga sangat tinggi antioksida.

Detok sangat penting untk pastikan anda terus sihat dan cergas! Jom dapatkan set detox sekarang.

Hubungi saya segera,

Pengedar Shaklee yang Dipercayai,

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH
Pos seluruh Malaysia

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzati.ramlee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge