• Omega Guard,  travel

    9 Tempat Makan yang Wajib Anda Pergi Kalau ke Penang

    Penang merupakan syurga makanan yang selalu menjadi tumpuan orang ramai. Dengar je Penang orang akan bayangkan makanan sedap sedap sebab orang Penang memang pandai masak kot.haha.. Jadi, kalau nak buat trip Jalan jalan Cari Makan (JJCM) Penang la lokasi paling…

  • Omega Guard

    Menu Kenduri Kesyukuran dan Doa Selamat

    Awal tahun ni kami ada buat kenduri kesyukuran. Alhamdulillah ramai yang datang dan ramai yang kata makanan sedap. Jadi rasa macam nak share sikit menu-menu dan catering mana yang kami ambil. Kenduri ni buat sebelah petang jadi menunya pun untuk…

  • Coq Trol Plus,  Omega Guard,  Vitamin E,  Zinc

    Set Kesuburan Semulajadi untuk Lelaki

    Setiap pasangan yang baru berumahtangga mesti idamkan zuriat sendiri. Tahun pertama mungkin masih ok tetapi apabila masuk tahun kedua dah mula bising.. “Bila nak ada anak ni? ” “Jangan nak merancang sangat” Dan macam macam lagi kata-kata yang menyedihkan pasangan…

  • Omega Guard

    Dengkur punca suami isteri berpisah

    Ia merupakan mimpi ngeri apabila pasangan kita kuat berdengkur. Dengkur yang kuat sangat mengganggu dan ia tidak boleh dipandang remeh. Ia boleh memudaratkan jika dibiarkan berlarutan. Maka, sangat penting untuk kita mencari penyelesaian untuk mengurangkan atau menghilangkan masalah dengkur ini.…

  • Omega Guard

    Kelebihan Omega Guard Shaklee untuk Kekal Sihat

    Omega Guard shaklee mengandungi ketulenan omega-3 yang tinggi. Terdapat banyak kelebihan Omega-3 ini dalam kehidupan seharian dan sangat penting untuk kesihatan yang optimum. Harini saya nak share pula kenapa anda perlu beli omega-3 yang dihasilkan oleh Shaklee. Shaklee memang terkenal…

  • Omega Guard

    Promosi Omega Guard Shaklee dengan Harga Terbaik

    Bulan November sudah menjelma. Tinggal lagi sebulan sebelum kita masuk ke tahun 2019. Shaklee tidak melepaskan peluang menawarkan harga promosi untuk produk hot mereka iaitu OMEGA GUARD. Sebelum masuk tahun baru, apa kata kita cuba tukar cara pemakanan dan mengamalkan…