• Uncategorized,  Vivix

    10 Makanan untuk Menyembuhkan Luka Pembedahan

    Pembedahan adalah perkara yang mungkin berlaku dalam hidup anda. Sama ada, anda sendiri menjalani pembedahan atau anda menjaga seseorang selepas pembedahan. Kira-kira 48 juta pembedahan dijalankan setiap tahun dan 72% daripada yang menjalani pembedahan itu berusia sekitar 45 tahun. Pembedahan…

  • Uncategorized

    Makan Soya Punca Kanser? Jom Kenali Jenis-Jenis Soya

    Seringkali kita mendengar orang berkata makan soya menyebabkan cyst, kanser dan macam macam lagi. Sebenarnya, ada beberapa jenis soya di pasaran. Beza Soya Soya Yang Ada Di Pasaran Pelbagai produk soya di pasaran seperti air soya, tauhu, tempe dan sebagainya.…

  • Uncategorized

    Promosi VIVIX Shaklee yang Buat Anda Tersenyum

    Promosi Shaklee kali ini lain macam punya best sangat!!! Antara nya VIVIX SHAKLEE. Vivix ni memang produk paling laris dekat shaklee. Kandungan resveratrol yang tinggi dalam vivix sangat membantu ramai di luar sana hidup lebih sihat. Banyak sangat kelebihan VIVIX…

  • Uncategorized

    Pengedar Shaklee Ipoh Perak

    Anda tinggal di Ipoh? Anda mencari produk Shaklee dan tidak tahu dimana boleh dapatkan nya? Anda perlukan segera? Anda ingin produk Shaklee sampai terus kepada anda? Jom Hubungi saya dengan segera. Kenapa Perlu Beli Shaklee Dengan Saya? Berpengalaman bertahun-tahun dalam…

  • Uncategorized

    Badan lesu tanda anda perlu detox

    Seringkali kita mendengar perkataan DETOX, tapi mungkin ramai yang kurang jelas apakah maksud sebenar DETOX. Detox merupakan proses penyingkiran toksik berlebihan dan mengoptimumkan fungsi organ badan. Melalui detox juga kita dapat melatih diri untuk mengambil makanan yang lebih berkhasiat dan…

  • Uncategorized

    Tempat Menarik di Genting Highlands

    Sempena Anniversary kami ke-5 pada tahun ni kami plan bercuti di Genting Highland. Teringin nak pergi tempat sejuk sebenarnya tapi tak nak pergi cameron highlands sebab dah pergi anniversary tahun lepas. Maka ke Genting Highlands la kami. Ni kira macam…

  • Uncategorized,  Vivix

    Keringkan Luka Kemalangan dengan Cepat

    Dua hari sebelum raya, ada customer whtsapp. Alkisahnya abang customer ni accident. katanya hancur isi jari kaki sehingga menyebabkan sukar nak berjalan. nak pergi toilet pun susah.luka tak kering. Jadi zati pun suggest kan vivix Shaklee. Apa itu VIVIX? Vivix…

  • Uncategorized

    Resepi Tomyam Abah yang Meletup

    Arwah abah memang penggemar tomyam. Tapi dia bukan je suka makan tomyam tapi dia sangat berusaha untuk belajar macam mana nak buat tomyam yang sedap. Masalahnya dia bukan google je untuk belajar, dia cari sifu tomyam. Siapa sifu tomyam abah?…

  • travel,  Uncategorized

    Tempat-tempat Menarik di Penang

    Cuti-cuti sekolah, mesti ramai plan nak bercuti kan. So zati share sikit trip kami tahun lepas ke Penang.  Di kala orang lain ke krabi, ke bali, ke singapore. Laki ku bertekad nak pergi penang. sebagai isteri kita follow je. Tapi…