• Uncategorized,  Vivix

    10 Makanan untuk Menyembuhkan Luka Pembedahan

    Pembedahan adalah perkara yang mungkin berlaku dalam hidup anda. Sama ada, anda sendiri menjalani pembedahan atau anda menjaga seseorang selepas pembedahan. Kira-kira 48 juta pembedahan dijalankan setiap tahun dan 72% daripada yang menjalani pembedahan itu berusia sekitar 45 tahun. Pembedahan…

  • Alfalfa,  Vivix

    Cara Berdetox dengan Selamat untuk Kekal Sihat

    Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin yang diperoleh daripada makanan, persekitaran dan tekanan hidup. Siapa tak stress kan, mesti ramai yang tak tahu stress pun membuatkan badan kita penuh dengan toksin. Apabila dibiarkan berlarutan, melemahkan fungsi badan untuk mengeluarkan…

  • Uncategorized,  Vivix

    Keringkan Luka Kemalangan dengan Cepat

    Dua hari sebelum raya, ada customer whtsapp. Alkisahnya abang customer ni accident. katanya hancur isi jari kaki sehingga menyebabkan sukar nak berjalan. nak pergi toilet pun susah.luka tak kering. Jadi zati pun suggest kan vivix Shaklee. Apa itu VIVIX? Vivix…

  • Alfalfa,  Vitamin C,  Vivix

    Kerap Bersin Tanda Resdung Kronik

    Siapa selalu bersin pagi pagi sebab resdung??? Saya la tu dulu.. =) Sampai waktu nak kahwin, mak sedara tanya, kak long cari la apa apa bagi hilang resdung takut atas pelamin duk hacem hacem.. hehee..Kadang kadang bila dah start bersin…