Uncategorized,  Vivix

Keringkan Luka Kemalangan dengan Cepat

Dua hari sebelum raya, ada customer whtsapp.
Alkisahnya abang customer ni accident. katanya hancur isi jari kaki sehingga menyebabkan sukar nak berjalan. nak pergi toilet pun susah.luka tak kering.

Jadi zati pun suggest kan vivix Shaklee.

Apa itu VIVIX?

Vivix merupakan minuma botani yang berasaskan anggur muscadine. Ia merupakan buah-buahan yang sukar ditemui dan mempunyai kuasa yang luar biasa. Anggur ini mengandungi kumpulan polifenol yang tidak ditemui dalam jenis anggur yang lain. Anggur muscadine ini sangat tinggi antioksidan.

 

Kenapa VIVIX?

Vivix dapat membantu membaiki sel sel yang rosak dan dapat menggantikan dengan sel sel baru. Jadi penghasilan isi kulit dapat berjalan dengan cepat. Secara tidak langsung luka pun cepat kering.

 

Baru sehari amalkan, Alhamdulillah perubahan yang sangat ketara. Di petang raya pertama dapat feedback gembira customer ni. mana taknya, abang dia dah boleh berjalan, dah boleh beraya seperti orang lain..

syukur..

Anda juga mengalami luka yang lambat kering?  Mari ikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE.
Hubungi saya segera. Perkhidmatan cod sekitar Ipoh disediakan. Perkidmatan rundingan dengan ahli farmasi juga disediakan..

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH
Pos seluruh Malaysia

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzati.ramlee

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge