Omega Guard

Menu Kenduri Kesyukuran dan Doa Selamat

Awal tahun ni kami ada buat kenduri kesyukuran. Alhamdulillah ramai yang datang dan ramai yang kata makanan sedap. Jadi rasa macam nak share sikit menu-menu dan catering mana yang kami ambil. Kenduri ni buat sebelah petang jadi menunya pun untuk minum petang la. =)

Sebenarnya tak semua ambil dekat catering, ada juga tambahan sikit daripada tempat lain..
Menu utama ambil catering LEMAS CHAR KWAY TEOW.

1. Bihun Sup
2. Macaroni Goreng
3. Bubur Cacar
4. Teh tarik
5. Air kordial

                     

Waktu order kat catering ni bayangkan bihun sup simple je. Rupanya bihun sup je 4-5 bekas dia bagi. Siap set la. Bihun, sup, sayur sawi, daun sup, ayam carik, cili kicap. lengkap semua. cili kicap die memang pedas n sedap. tengok sendiri la gambarnya walaupun tak tangkap gambar semua. tak sempat. oo lagi satu catering ni tak berkira. Kak shima ni offer buah free lagi walaupun tak mintak pun. air lebih, bihun lebih.
Harga? contact sendiri sebab memang berbaloi sangat dengan apa yang die offer. hehe.

Kat catering ni kami tambah set pulut dan rendang. Satu set RM60.

Ni no telofon catering LEMAS CHAR KWAY TEOW = Puan Shima 017-5825470

Menu tambahan yang diorder oleh mak dan adik adik di sekitar ipoh. .lontong dan kuih muih ja. Ada juga yang orang sponsor.

Lontong- kak nini depan rumah buat. sedap kot..
Karipap- mak sedara
cucur badak – kawan mak
donut- kedai kuih depan kedai runcit Zi Seng Meru

Semoga dapat membantu sesiapa nak buat kenduri, takde idea nak buat menu apa, dsb.
Ha, dah makan macam macam jangan lupa telan omega guard. hehe. kalau nak dapatkan produk shaklee jangan lupa contact saya.=)

Izzati Ramlee
012-4701404

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge