Youth

Penjagaan Muka yang Selamat

Penjagaan muka Youth ni diberi nama sesuai dengan fungsinya untuk memudakan kembali kulit dari tahap sel. Kajian dijalankan selama 8 tahun untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang terbaik ini. Bukan setakat saintis Shaklee je terlibat tetapi pakar kulit terkemuka dunia pun turut sertai penyelidikan ini. Hasil kerjasama mereka, terhasilla SKIN AGE INDEX. Teknologi ini dapat mengukur kulit dibahagian muka.

Satu kajian telah dijalankan terhadap 100 pengguna Youth dari pelbagai kaum dan jenis kulit. Keputusan yang diperolehi sangat memeranjatkan. 100% pengguna telah memperoleh kesan apabila kulit menjadi semakin muda. Selepas 4 minggu , 2/3 daripadanya berjaya mendapat kulit 10 tahun lebih muda. Usia kulit ini diukur dengan teknologi Skin Age Index. Penemuan ini sangat memberi impak positif dalam industri penjagaan kulit muka.

Set Penjagaan Muka Youth

Jika anda membeli set lengkap YOUTH, anda akan dapat produk-produk di bawah,

  1. Luminious Gel Oil Cleanser – Pencuci Muka
  2. Perfecting Skin Toner – Toner
  3. Age Defence Mineral Moisturizer SPF 50 – Pelembab dan Penghalang Sinar UV
  4. Youth Activating Serum – Serum
  5. Advance Renewal Night Cream – Krim Malam
  6. Radiance C+E – Krim Intensive Repair

Produk Penjagaan Youth ini diperbuat daripada tumbuhan semulajadi. Antaranya anggur muscadine, alga hijau, sel epal dan lain lain. Ia memang dijamin selamat dan bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya. Jadi, rasanya tak perlu bimbang bahan apa yang nak letak dekat muka kalau dah terbukti selamat kan..

Ops, tunggu dulu. Anda juga boleh beli asing asini. Tak perlu beli satu set.

Macam mana nak dapat produk kecantikan yang super ohsem ni?
Klik je link wasap di bawah

www.wasap.my/60124701404

atau boleh hubungi terus saya

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH dan sekitar IPOH
Pos seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge