Omega Guard

Promosi Omega Guard Shaklee dengan Harga Terbaik

Bulan November sudah menjelma. Tinggal lagi sebulan sebelum kita masuk ke tahun 2019. Shaklee tidak melepaskan peluang menawarkan harga promosi untuk produk hot mereka iaitu OMEGA GUARD. Sebelum masuk tahun baru, apa kata kita cuba tukar cara pemakanan dan mengamalkan makanan tambahan untuk kekal sihat.

Omega shaklee mempunyai ketulenan omega-3 yang tinggi. Kualiti omega-3 shaklee tak sama dengan omega-3 yang lain.

Omega guard sesuai dimakan oleh mana mana peringkat umur untuk kesihatan yang optimum. Dengan tabiat pemakanan kita sekarang memang omega guard memang sangat diperlukan.

“Prevention is better than cure. Merawat lebih baik dari mengubati.”

Kebaikan Omega-3 dipetik daripada WebMD

1. Trigliserida (lemak dalam darah). Omega-3 daripada suplemen minyak ikan membantu menurunkan paras trigliserida dalam badan. Tahap lemak darah yang tinggi sangat bahaya.

2. Artritis reumatoid. Suplemen minyak ikan yang mengandungi DHA dan EPA boleh menghilangkan kesakitan sendi. Ia juga membantu meningkatkan keberkesanan ubat anti radang.

3. Kemurungan. Terdapat banyak kajian dijalankan yang menunjukkan sesiapa yang memakan makanan yang tinggi Omega-3 mempunyai tahap kemurungan yang rendah. Minyak ikan ini juga membantu meningkatkan keberkesanan antidepresi dan membantu gejala depresi seperti gangguan bipolar.

4. Perkembangan Bayi. DHA memainkan peranan penting untuk perkembangan neurologi dan visual pada bayi.

ADHD. Banyak kajian membuktikan minyak ikan membantu mengurangkan gejala ADHD pada sesetengah kanak-kanak dan meningkatkan kemahiran berfikir, menghafal dan belajar.

6. Penyakit demensia dan Alzheimer. Beberapa kajian menunjukkan Omega-3 dapat melindungi pesakit demensia dan alzheimer dan mempunyai kesan positif keatas kehilangan memori yang sering dikaitkan dengan penuaan.

Promosi omega guard ialah diskaan 5 % dengan pembelian 2 botol manakala pembelian 6 botol omega guard percuma 1. Ingin harga lebih murah? Jom daftar menjadi ahli shaklee maka anda layak untuk dapatkan harga yang terbaik.

Penghantaran sekitar Ipoh (COD) dan pos ke seluruh dunia.

Izzati Ramlee

012-4701404

Shaklee ID: 1074222

Kawasan COD : IPOH

Pos seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge