Uncategorized

Promosi VIVIX Shaklee yang Buat Anda Tersenyum

Promosi Shaklee kali ini lain macam punya best sangat!!!
Antara nya VIVIX SHAKLEE. Vivix ni memang produk paling laris dekat shaklee. Kandungan resveratrol yang tinggi dalam vivix sangat membantu ramai di luar sana hidup lebih sihat. Banyak sangat kelebihan VIVIX sampai pernah sold out satu Malaysia tau. Ok malas nak cite panjang nak terus cerita apa promosi nya.

Harga VIVIX menjunam jatuh hingga RM 684 !!!!


Bukan harga je lebih murah, pelbagai faedah lain anda akan dapat juga.

1. Free keahlian Shaklee bernilai RM65.00. Kelebihan menjadi ahli ni, anda kan dapat harga yang lebih murah daripada harga jual. banyak tau beza dia seringa 20 -25% diskaun. Contohnya VIVIX harga jual RM475 tapi harga ahli RM402.30. Jauhkan beza.
2. Free postage. Postage untuk vivix memang percuma tau.
3. Cash rebate. Cash rebate ni akan terus masuk akaun anda. tak perlu buat apa apa. Nilainya bergantung kepada nilai barangan shaklee yang anda beli. macam VIVIX ni anda akan dapat RM36.10. Kalau beli produk lain juga dapat lagi banyak la cash bonus ni.

Apa tunggu lagi?? rugi sangat kalau tak grab VIVIX bulan ni. =) . Anda akan jimat sehingga RM155 tau. banyak tu. Jangan lepaskan peluang.

Hubungi saya segera. Free COD di sekitar IPOH juga.

Pengedar Shaklee yang Dipercayai,

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH
Pos seluruh Malaysia

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzati.ramlee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge