Uncategorized

Set Hamil Shaklee untuk Naikkan Hb

Setiap pasangan sama ada yang baru berkahwin atau pun sudah lama menanti pasti akan gembira apabila menerima berita kehamilan. Namun begitu, di awal kehamilan, kebiasaannya si ibu akan mengalami beberapa masalah seperti alahan, loya teruk, tiada selera makan, bacaan hb yang rendah dan macam macam lagi. Masalah-masalah ini tidak boleh diambil mudah dan perlu diselesaikan dengan segera. Jika dibiarkan berlarutan, kesihatan ibu dan anak akan terancam. Ibu-ibu perlu menaikkan hb supaya kekal normal.

Shaklee ada menyediakan vitamin-vitamin yang dapat membantu ibu ibu hamil ini untuk tumbesaran bayi dan kesihatan diri sendiri juga. Pemakanan vitamin dapat mengurangkan simptom simpton tersebut.

Cadangan vitamin untuk naikkan Hb

1. Vitalea
Vitalea mengandungi 400 mcg asid folik dan rangkaian vitamin yang diperlukan untuk memastikan bacaan HB ibu hamil sentiasa normal.

2. B Complex
B Complex Shaklee didatangkan khas dengan 8 kumpulan vitamin B termasuk asid folikuntuk memastikan bayi sentiasa sihat dan dan B Complex. Selain itu ia membekalkan tenaga kepada si ibu.

3. Vitamin C Sustained Released
Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun ibu dan dapat mengurangkan masalah gusi berdarah. Ia juga dapat membantu mengurangkan kesan marks pada kulit terutamanya di perut.

4. Ostematrix
Ostematrix sangat penting kerana ia membekalkan kalsium dan magnesium bagi memastikan si ibu memperoleh kalsium yang mencukupi. Ostematrix membantu mengurangkan lenguh badan, kejang kaki dan sembelit ketika hamil.

5. Omega Guard
Omega Guard kaya dengan DHA dan EPA. Ia membantu dalam perkembangan otak dan mata bayi. Ia juga dapat membantu mengurangkan risiko kencing manis ketika hamil.

6. ESP
ESP sumber protein yang membantu tumbesaran janin seperti pembentukan organ bayi (jantung, hati, kulit dll). Kekurangan protein boleh menyebabkan janin tidak membesar dengan baik.

Bagaimana Ingin Dapatkan Vitamin Untuk Ibu mengandung?

Anda hanya perlu hubungi saya,

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH
Pos seluruh Malaysia

atau boleh klik sahaja link whatsapp di bawah,
https://api.whatsapp.com/send?phone=60124701404&text=NAK%20BeliShaklee

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzati.ramlee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge