Uncategorized

Set Penjagaan Muka yang Selamat dan Berkesan

Perempuan terutamanya, memang sanggup berhabis duit untuk produk kecantikan. Eh, tapi lelaki pun pandai juga ye jaga muka. Tapi betul ke produk kecantikan yang hampa pakai tu dijamin selamat? Ramai yang kononnnya nak cantik tetapi jadi lagi teruk plak selepas guna sebarangan skincare. Biasala, penjual mesti akan kata produk depa bagus kan tapi setakat mana bagusnya. Cukup ke sekadar testimoni???

Berlainan dengan produk penjagaan muka Youth Shaklee ni. Youth Shaklee bukan calang-calang produk. Lebih tinggi tahapnya daripada produk-produk yang memang ada di pasaran. Ia memang diuji secara klinikal selama 8 tahun. 100 % pengguna YOUTH dapat merasai kesan positif. Bukan bergantung kepada testimoni semata-mata. Bila produk terbaik, maka testimoni yang ada pun memang syok la kan.

Inilah antara testimoni-testimoni pengguna set penjagaan muka Youth Shaklee. Nampak kan bezanya? Pori-pori di muka semakin mengecil dan jeragat juga berkurangan.

Masih berfikir untuk beli YOUTH?? Cepat, jangan tunggu lama-lama. Promosi hebat berlangsung sekarang!! Rugi jika tidak grab sekarang. Hubungi saya jika berminat ingin tahu lebih lanjut tentang promosi ini.

Hubungi saya segera,

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH atau kawasan berdekatan IPOH (Batu Gajah, kampar, Tapah, kuala kangsar)
Pos seluruh Malaysia

atau boleh klik sahaja link whatsapp di bawah,
https://api.whatsapp.com/send?phone=60124701404&text=NAK%20BeliShaklee

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzati.ramlee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge