• Uncategorized

    Set Penjagaan Muka yang Selamat dan Berkesan

    Perempuan terutamanya, memang sanggup berhabis duit untuk produk kecantikan. Eh, tapi lelaki pun pandai juga ye jaga muka. Tapi betul ke produk kecantikan yang hampa pakai tu dijamin selamat? Ramai yang kononnnya nak cantik tetapi jadi lagi teruk plak selepas…

  • Uncategorized

    Tempat Menarik di Genting Highlands

    Sempena Anniversary kami ke-5 pada tahun ni kami plan bercuti di Genting Highland. Teringin nak pergi tempat sejuk sebenarnya tapi tak nak pergi cameron highlands sebab dah pergi anniversary tahun lepas. Maka ke Genting Highlands la kami. Ni kira macam…

  • Alfalfa,  Vitamin C,  Vivix

    Kerap Bersin Tanda Resdung Kronik

    Siapa selalu bersin pagi pagi sebab resdung??? Saya la tu dulu.. =) Sampai waktu nak kahwin, mak sedara tanya, kak long cari la apa apa bagi hilang resdung takut atas pelamin duk hacem hacem.. hehee..Kadang kadang bila dah start bersin…