• Uncategorized

    Rawatan PCOS dan Kehamilan dengan Dr Hamid Arshat

    Assalamualaikum. InsyaAllah hari ni saya nak sambung treatment apa yang saya lakukan untuk mengatasi masalah PCOS saya. Setelah mendapat rawatan daripada Dr raofah, saya cuba minta pendapat dengan Dr lain pula. Kali ni kami buat appoinment dengan Dr Hamid Arshat.…

  • Uncategorized

    TIPS MENGATASI MASALAH PCOS AGAR CEPAT HAMIL

    Saya dan suami sudah berkahwin 6 tahun lebih. Setiap pasangan mesti idamkan anak kan. Macam tu juga la kami. Macam macam usaha kami buat supaya cepat hamil. Pelbagai rawatan dah pergi. Asal orang cakap je tempat tu bagus, pergi. Tradisional,…

  • Uncategorized

    Bersalin melalui pembedahan tidak sakit?

    Jika kita mendapat perkhabaran hamil, kebanyakannya akan tersenyum lebar. Tambahan pula, yang menanti sekian lama kehadiran cahaya mata. Tapi apabila cukup tempoh kehamilan, ada perkara yang merisaukan pula, sama ada anak akan lahir secara normal ataupun pembedahan. Kecut perut juga…

  • Uncategorized,  Vivix

    10 Makanan untuk Menyembuhkan Luka Pembedahan

    Pembedahan adalah perkara yang mungkin berlaku dalam hidup anda. Sama ada, anda sendiri menjalani pembedahan atau anda menjaga seseorang selepas pembedahan. Kira-kira 48 juta pembedahan dijalankan setiap tahun dan 72% daripada yang menjalani pembedahan itu berusia sekitar 45 tahun. Pembedahan…

  • Uncategorized

    Makan Soya Punca Kanser? Jom Kenali Jenis-Jenis Soya

    Seringkali kita mendengar orang berkata makan soya menyebabkan cyst, kanser dan macam macam lagi. Sebenarnya, ada beberapa jenis soya di pasaran. Beza Soya Soya Yang Ada Di Pasaran Pelbagai produk soya di pasaran seperti air soya, tauhu, tempe dan sebagainya.…

  • Uncategorized

    Pengedar Shaklee Ipoh Perak

    Anda tinggal di Ipoh? Anda mencari produk Shaklee dan tidak tahu dimana boleh dapatkan nya? Anda perlukan segera? Anda ingin produk Shaklee sampai terus kepada anda? Jom Hubungi saya dengan segera. Kenapa Perlu Beli Shaklee Dengan Saya? Berpengalaman bertahun-tahun dalam…

  • Alfalfa,  Vivix

    Cara Berdetox dengan Selamat untuk Kekal Sihat

    Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin yang diperoleh daripada makanan, persekitaran dan tekanan hidup. Siapa tak stress kan, mesti ramai yang tak tahu stress pun membuatkan badan kita penuh dengan toksin. Apabila dibiarkan berlarutan, melemahkan fungsi badan untuk mengeluarkan…

  • Uncategorized

    Badan lesu tanda anda perlu detox

    Seringkali kita mendengar perkataan DETOX, tapi mungkin ramai yang kurang jelas apakah maksud sebenar DETOX. Detox merupakan proses penyingkiran toksik berlebihan dan mengoptimumkan fungsi organ badan. Melalui detox juga kita dapat melatih diri untuk mengambil makanan yang lebih berkhasiat dan…

  • travel

    Shopping sejuk-sejuk di Genting premium Outlet

    Genting Premium Outlet Pada hari kedua, kami plan nak pergi ke Genting Premium Outlet (GPO). Ni kira macam turun balik la kalau dari hotel. Tapi dah nama pun percutian kan, layan je. Tapi yang bezanya kami tak drive tapi nak…