• Uncategorized

    TIPS MENGATASI MASALAH PCOS AGAR CEPAT HAMIL

    Saya dan suami sudah berkahwin 6 tahun lebih. Setiap pasangan mesti idamkan anak kan. Macam tu juga la kami. Macam macam usaha kami buat supaya cepat hamil. Pelbagai rawatan dah pergi. Asal orang cakap je tempat tu bagus, pergi. Tradisional,…

  • Uncategorized

    Set Penjagaan Muka yang Selamat dan Berkesan

    Perempuan terutamanya, memang sanggup berhabis duit untuk produk kecantikan. Eh, tapi lelaki pun pandai juga ye jaga muka. Tapi betul ke produk kecantikan yang hampa pakai tu dijamin selamat? Ramai yang kononnnya nak cantik tetapi jadi lagi teruk plak selepas…

  • Uncategorized

    Makan Soya Punca Kanser? Jom Kenali Jenis-Jenis Soya

    Seringkali kita mendengar orang berkata makan soya menyebabkan cyst, kanser dan macam macam lagi. Sebenarnya, ada beberapa jenis soya di pasaran. Beza Soya Soya Yang Ada Di Pasaran Pelbagai produk soya di pasaran seperti air soya, tauhu, tempe dan sebagainya.…

  • Alfalfa,  Vivix

    Cara Berdetox dengan Selamat untuk Kekal Sihat

    Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin yang diperoleh daripada makanan, persekitaran dan tekanan hidup. Siapa tak stress kan, mesti ramai yang tak tahu stress pun membuatkan badan kita penuh dengan toksin. Apabila dibiarkan berlarutan, melemahkan fungsi badan untuk mengeluarkan…

  • travel

    Shopping sejuk-sejuk di Genting premium Outlet

    Genting Premium Outlet Pada hari kedua, kami plan nak pergi ke Genting Premium Outlet (GPO). Ni kira macam turun balik la kalau dari hotel. Tapi dah nama pun percutian kan, layan je. Tapi yang bezanya kami tak drive tapi nak…

  • Kolagen,  Vitamin C

    Jerawat dan Jeragat Menakutkan Wanita

    Kolagen dan Vitamin C sangat penting untuk kesihatan wajah muka dan kulit amnya supaya sentiasa berseri dan kelihatan muda. Namun, kolagen dan Vitamin C akan semakin susut dalam badan jika meningkat usia dan badan tidak dapat menghasilkan semula kedua duanya…