Omega Guard,  Vitamin C,  Vivix,  Youth

Promosi VIVIX yang sangat berbaloi

Sudah hampir akhir April, tinggal lagi seminggu je nak mula berpuasa. Cepat je rasa masa kan. Tapi jangan risau promosi VIVIX masih berlangsung sehingga akhir bulan Jun. Memang berbaloi- baloi jika dapatkan sekarang. Bagi yang sudah mengamalkan mungkin tidak perlu saya terangkan lagi. Tetapi saya percaya masih ramai tidak tahu lagi kelebihan VIVIX.

Vivix merupakan makanan tambahan yang dicipta khas oleh Shaklee. dan sangat berkuasa melambatkan penuaan selular. Tahukah anda? setiap hari sel-sel di tubuh badan kita akan diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA.

Kelebihan VIVIX

  • Tinggi Antioksida

Vivix diadun dengan gabungan resveratrol dan polifenol yang merupakan antioksidan terbaik. Ramuan Vivix yang tinggi antioksida ini membantu melambatkan kerosakan sel.

  • Sumber Tenaga

Ramuan di dalam Vivix menggalakan pembentukan mitokondria di dalam sel. Mitokondria merupakan tempat penjaan tenaga untuk badan. Secara tidak langsung, dengan mengamalkan vivix setiap hari membuatkan kita sentiasa cergas dan bertenaga.

  • Anti Penuaan

Dalam satu kajian, Vivix terbukti dapat melambatkan penuaan sel. Oleh itu, vivix dalam bertindak sebagai anti-penuaan.

  • Kesihatan Badan Menyeluruh

Secara amnya, vivix bertindak bermula daripada sel. Sel merupakan unit asas untuk tubuh badan. Jika sel sihat, secara automatik badan pun akan sihat. Lagi menarik, penyakit penyakit pun takut nak singgah. Tak nak ke badan sihat kan. Nak pakai lama badan tu.

Kesimpulannya, VIVIX memang sangat membantu untuk kekal sihat. Jom dapatkan promosi segera. Harga sangat murah berbanding sebelum. Percuma keahlian Shaklee dan dapat rebat tunai!!! Hubungi saya segera. Izzati Ramlee, 012-4701404.

Hubungi saya segera. Izzati Ramlee, 012-4701404.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge