Omega Guard,  Ostematrix,  Vitamin C

Set Hamil untuk Naikkan Hb dan Kekal Bertenaga

Apabila disahkan hamil, ibu mana yang tak gembira kan. Namun begitu, di awal kehamilan, kebiasaannya si ibu akan mengalami beberapa masalah seperti alahan, loya teruk, tiada selera makan, bacaan hb yang rendah dan macam macam lagi. Masalah ini tidak boleh diambil mudah dan perlu diselesaikan dengan segera. Si bapa juga perlu memainkan peranan membantu isteri.

Pengambilan vitamin yang mencukupi dapat membantu si ibu untuk kurang loya, mendapatkan bacaan hb normal dan kekal bertenaga. Pastikan vitamin yang diambil mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Takut-takut nak sihat jadi lain pula nanti.

Anda tidak perlu risau lagi, Shaklee ada menyediakan vitamin-vitamin yang dapat membantu ibu ibu hamil ini. Shaklee memang dijamin selamat dan mendapat kelulusan KKM.

Vitamin untuk Ibu Hamil

 1. Vitalea
  Vitalea mengandungi 400 mcg asid folik dan rangkaian vitamin yang diperlukan untuk memastikan bacaan HB ibu hamil sentiasa normal.
 2. B Complex
  B Complex Shaklee didatangkan khas dengan 8 kumpulan vitamin B termasuk asid folik juga. Seperti kita tahu, asid folik sangat penting untuk memastikan bayi sentiasa sihat dan dan B Complex juga dapat membekalkan tenaga kepada si ibu.
 3. Vitamin C Sustained Released
  Vitamin C membantu meningkatkan sistem inum ibu dan dapat mengurangkan masalah gusi berdarah. Ia juga dapat membantu mengurangkan kesan marks pada kulit terutamanya di perut.
 4. Ostematrix
  Ostematrix sangat penting kerana ia membekalkan kalsium dan magnesium bagi memastikan si ibu memperoleh kalsium yang mencukupi. Ostematrix membantu mengurangkan lenguh badan, kejang kaki dan sembelit ketika hamil.
 5. Omega Guard
  Omega Guard kaya dengan DHA dan EPA. Ia membantu dalam perkembangan otak dan mata bayi. Ia juga dapat membantu mengurangkan risiko kencing manis ketika hamil.
 6. ESP
  ESP sumber protein yang membantu tumbesaran janin seperti pembentukan organ bayi (jantung, hati, kulit dll). Kekurangan protein boleh menyebabkan janin tidak membesar dengan baik.

Bagaimana Ingin Dapatkan Vitamin Untuk Ibu mengandung?

Anda hanya perlu hubungi saya,

Izzati Ramlee
012-4701404
Shaklee ID : 1074222
Kawasan COD : IPOH
Pos seluruh Malaysia

atau boleh klik sahaja link whatsapp di bawah,
https://www/wasap.my/60124701404

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge